Випічка і ДесертиСолодка випічкаЧізкейки

Шоколадний чізкейк з випічкою

Готуємо шоколадний чізкейк з маскарпоне з випічкою.

Якщо хочете приготувати шикарний, класний десерт на свято, приготуйте цей оксамитовий, ніжний, з багатим смаком чізкейк.

Він складається з піщаної основи, сирного наповнення і глазурі на ніжному молочному шоколаді.

Приготувати такий чізкейк дуже просто. Навіть якщо це перший десерт, який ви вирішили приготувати в життя.

Якщо хочете приготувати чізкейк на свято, варто додати в декор ягоди або фрукти, щоб зробити десерт яскравіше.

Інгредієнти:

Для основи:

  • Пісочне печиво 300 грамів
  • Вершкове масло 100 грамів
  • Какао-порошок 2 столові ложки

Для начинки:

  • Сир маскарпоне 250 грамів
  • Сирний сир 350 грамів
  • Яйця курячі 4 штуки
  • Сметана 100 грамів
  • Цукор 5 столових ложок
  • Шоколад 200 грамів

Для глазурі:

  • Шоколад молочний 100 грамів
  • Вершкове масло 2 чайні ложки

Приготування:

  1. Печиво з’єднати з какао в чаші кухонного комбайна і подрібнити в дрібну крихту.
  2. Також печиво можна подрібнити, просто помістивши його в щільний пакет і побивши качалкою.
  3. До печива додати розтоплене вершкове масло і змішати до однорідності.
  4. Висипати печиво в форму діаметром 20 сантиметрів. Сформувати для чізкейка дно і бортики.
  5. Основу потрібно або пропекти хвилин 10 при температурі 180 °C, або відправити в холодильник.
  6. Для чізкейка потрібно 200 грамів шоколаду. Можна брати тільки темний шоколад або тільки молочний, а можна брати навпіл.
  7. Шоколад потрібно розтопити й остудити до кімнатної температури.
  8. У чашу кухонного комбайна скласти всі компоненти для чізкейка, крім шоколаду.
  9. Шоколад потрібно ввести повільно в сирну масу під час збивання.
  10. Повинна вийти гладка шоколадно-сирна маса.
  11. Вилити сирну масу в форму і пекти чізкейк близько години при температурі 160 °C.
  12. Остудити чізкейк у формі на столі.
  13. Для глазурі потрібно розтопити разом шоколад і вершкове або кокосове масло.
  14. Вилити глазур на чізкейк і дати застигнути в холодильнику.
  15. Потім дістати з форми й дати постояти в холоді близько 4-х годин.
  16. Шоколадний чізкейк готовий!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Полуничний чізкейк без випічки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close