АмериканськаВипічка і ДесертиДесертиКухні світу

Шоколадний Брауні

Рецепт Фадж Брауні включає шоколадну помадку, тістечко більше схоже на вологий пудинг. Цей шоколадний бісквіт може містити солоні горіхи, але тістечка все одно залишаться м’якими в серединці й підкорять своїм насиченим смаком і щільною скоринкою. Хоча був він придуманий в США понад століття тому, і спочатку Брауні замислювався як десерт, який не поступалася б за своїми якостями торту, але який можна покласти в ланч бокс і їсти руками. Брауні зробив переворот про те, що десерт може бути буденною їжею, завдяки чому він і до цього дня не втрачає своєї популярності. Фадж Брауні найсмачніше їсти теплим з кулькою морозива.

Час: 45 хвилин
Складність: легко
Кількість: 12 тістечок

Інгредієнти:

Брауні:

  • Гіркого шоколаду 150 грамів, нарубаного
  • Вершкового масла 1 і 1/4 стакана, нарізаного на шматочки
  • Цукру-піску 1 стакан
  • Коричневого цукру 3/4 стакана
  • 3 великих яйця кімнатної температури
  • Ванільного екстракту 2 чайні ложки
  • Борошна вищого сорту 1 стакан
  • Какао порошку 1/4 стакана, просіяного

Солоний смажений пекан:

  • Вершкового масла 1 столова ложка
  • Половинок пекана 1 стакан
  • Морської солі 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 170 ° С. Змастіть маслом форму для 12 квадратних Брауні або квадратну форму розміром 20х20 см.
  2. Підсмажте пекан. Розтопити вершкове масло в сотейнику на помірному вогні, додайте горіхи й сіль. Смажте, помішуючи, приблизно 8 хвилин, поки не піде приємний аромат. Зніміть сотейник з плити й остудіть горіхи, поки готуєте Брауні.
  3. У невеликій каструлі на помірному вогні розтопіть шоколад і вершкове масло. Зніміть каструлю з плити й віночком вмішати весь цукор, потім по одному вмішайте яйця і ваніль. Насипте борошно і какао і все перемішайте.
  4. Відрахуйте 12 половинок пекана. Решту крупно нарубати та вмішати в тісто. Розлийте тісто по маленьких формах або в одну велику форму і розкладіть зверху по половинці горіха на кожен квадрат Брауні.
  5. Випікайте 20 хвилин, поки поверхня Брауні не стане матовою. Якщо використовуєте велику форму, збільште час випікання на 5 хвилин. Готові Брауні спочатку протягом години остудіть у формі, потім дістаньте (і наріжте, якщо пекли у великій формі). Брауні можна зберігати в герметичному контейнері протягом 5 днів. Через день вони стають ще смачніше.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Банановий фостер з карамеллю

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close