Випічка і ДесертиПечиво

Шоколадно-ванільне печиво-сендвіч

Раз спробувавши печиво-сендвіч, його хочеться знову і знову. Можливо, це пов’язано з тим, що начинка між двома шарами печива надає йому дивовижний смак і додаткову солодкість. Шоколадно-ванільне печиво з прошарком з помадки – дуже смачне і, безсумнівно, припаде до смаку і дітям, і дорослим.

Інгредієнти:

  • Вершкового масла кімнатної температури 1/2 стакана плюс 2 столові ложки
  • Цукру 1/2 стакана
  • 1 великий яєчний жовток
  • Ванільного екстракту 1 чайна ложка
  • Борошна вищого сорту 1,25 стакана
  • Какао-порошку 1/4 стакана
  • Розпушувача 1/4 чайної ложки
  • Солі 1/4 чайної ложки
  • Помадної маси 170 грамів

Приготування:

  1. Збийте вершкове масло з цукром до легкої та пишної консистенції. Додайте яєчний жовток і ваніль, знову перемішайте.
  2. В окрему миску просійте борошно, какао-порошок, розпушувач і сіль. Додайте до вершкового масла і добре все перемішайте.
  3. Розділіть масу на два диски, оберніть і охолоджуйте тісто поки не затвердіє, щонайменше протягом години.
  4. Нагрійте духовку до 175 ° С і вистеліть 2 дека пергаментним папером.
  5. Домісіть тісто один-два рази на присипаній борошном робочій поверхні, щоб воно стало м’якше (це запобіжить розтріскуванню тіста під час розкочування), а потім розкачайте його в пласт товщиною не більше 0,6 см.
  6. Виріжте печиво, використовуючи формочки розміром 5 см і перекладіть їх на деко. Якщо тісто тріскається, то його можна розкачати знову, а якщо стає занадто м’яким, його потрібно просто охолодити протягом 15 хвилин, перш ніж розгортати знову.
  7. Випікайте печиво близько 8 хвилин, поки вони не втратять блиск. Перш ніж зняти з дека, дайте йому охолонути.
  8. Розкачайте помадну масу до товщини в 0,3 см, використовуючи в якості присипки цукрову пудру (не борошно), і виріжте 5-сантиметрові кружальця, використовуючи ті ж формочки, що і для печива. Змастіть одну сторону помадки невеликою кількістю води й притисніть до нижньої частини одного печива.
  9. Потім змастіть водою іншу сторону помадки й покладіть на неї друге печиво, обережно стискаючи, щоб печиво склеїлося. Повторіть те ж саме з рештою печива, заново розгортаючи помадку, якщо буде потрібно. Зберігайте печиво в герметичному контейнері до 3-х днів.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Кокосове розсипчасте печиво

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close