Випічка і ДесертиКреми і суфле

Шоколадно-кавовий крем ганаш

Найпростіший і безпрограшний варіант прикрасити торт – це покрити його ганашем – французьким кремом з шоколаду і вершків. Ложка розчинної кави додасть йому легку кавову нотку. Ганаш настільки універсальний, що їм можна глазурувати бісквіти, кекси, фрукти, використовувати в якості начинки для тортів і тістечок, робити з нього шоколадні цукерки, та й просто мазати на хліб замість шоколадної пасти. Простіше кажучи, рецепт цього крему повинен бути на озброєнні у кожної господині.

Автор рецепта – Ina Garten – автор телевізійних проектів, телеведуча, кулінарний письменник

Час: 10 хвилин

Інгредієнти:

  • Крихти темного шоколаду 250 грамів
  • Жирних вершків 0,5 стакана
  • Сухої розчинної кави 1 чайна ложка

Приготування:

  1. На водяній бані розтопіть шоколад з вершками й кавою. Періодично помішуючи, доведіть до однорідної консистенції. Вихід: 1/2 стакана.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Вершковий крем для капкейків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close