Випічка і ДесертиЦукерки

Шоколадні цукерки з кунжутом і мигдалем

Ці чарівні домашні ласощі приготовлено з чорного шоколаду з додаванням жирних вершків, вершкового масла, а також розкришеного кунжутного грильяжу. Мигдаль чудово поєднується з шоколадом і надає цукеркам вишуканий вигляд.

Інгредієнти:

  • Шоколад чорний (56%) 170 грамів
  • Сливки (33%) 50 мілілітрів
  • Грильяж кунжутний 65 грамів
  • Масло вершкове 45 грамів

Для прикраси:

  • Шоколад чорний 190 грамів
  • Мигдаль 20-30 грамів

Приготування:

  1. Чорний шоколад розтопіть на паровій бані.
  2. Вершки нагрійте, але не доводьте до кипіння. Додайте вершки до розтопленого шоколаду, перемішайте.
  3. Додайте вершкове масло. Перемішайте до однорідного стану.
  4. Половину кунжутного грильяжу дрібно наріжте. Додайте кунжут в шоколадну масу.
  5. Грильяж, що залишився подрібніть за допомогою млинця для кави в борошно і також додайте в шоколадну масу. Перемішайте.
  6. Форму застеліть пергаментним папером. Отриману масу викладіть у форму рівним шаром товщиною приблизно 8-9 мм.
  7. Поставте шоколадну масу застигати в холодильник на 2 години. Потім розріжте на порційні шматочки.
  8. Чорний шоколад розтопіть на паровій бані. Кожну цукерку полийте розтопленим шоколадом і прикрасьте мигдалем.
  9. Поставте цукерки в холодильник для застигання.
  10. Готові шоколадні цукерки з кунжутом і мигдалем можна подавати до столу!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Трюфелі з фініків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close