Випічка і ДесертиПечиво

Шоколадне печиво

Це шоколадне печиво, приготоване в домашніх умовах, дуже смачне, м’яке, що тане в роті! Шовковисте тісто, відсаджене з кондитерського мішка, гарантує випічці оригінальну форму і привабливий зовнішній вигляд.

Інгредієнти:

  • Борошно 130 грамів
  • Какао-порошок 15 грамів
  • Масло вершкове 125 грамів
  • Білок яєчний 1 штука
  • Цукрова пудра 50 грамів
  • Сіль щіпка

Приготування:

  1. У мисці з’єднайте м’яке вершкове масло і цукрову пудру.
  2. Збийте міксером масло з цукровою пудрою до отримання пишного масляного крему (збивайте близько 2 хвилин на високій швидкості міксера).
  3. В іншу миску просійте сухі інгредієнти: борошно і какао-порошок.
  4. Пересипте суміш сухих інгредієнтів в миску з масляним кремом.
  5. Лопаткою або міксером на повільних оборотах вимішайте тісто. На даному етапі тісто буде ще густим.
  6. Окремо збийте яєчний білок з дрібкою солі до стану стійких піків.
  7. Перекладіть білкову піну в миску з шоколадним тістом.
  8. Лопаткою вимішайте тісто. Тепер уже тісто буде більш пластичним і шовковистим.
  9. Перекладіть шоколадне тісто, що вийшло в кондитерський мішок з широкою насадкою-зіркою.
  10. Увімкніть духовку для розігрівання до 180 градусів.
  11. Деко вистелити пергаментом для випічки й відсадити на нього печиво. У мене вийшло 13 штук.
  12. Випікайте шоколадне печиво в розігрітій духовці близько 10-12 хвилин.
  13. Готове печиво повинно в гарячому вигляді залишатися злегка м’яким, у міру охолодження воно набуде більш щільну структуру.
  14. Дуже смачне домашнє шоколадне печиво готове до подачі.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Листкове печиво на пиві, з цукром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close