Випічка і ДесертиСолодка випічка

Рогалики з повидлом на сметані

Сьогодні я готую пісочні рогалики на сметані з начинкою з повидла.

Повидло може бути будь-яким. Я використовувала яблучно-журавлинне, тому, що воно надає рогаликам приємну кислинку. Також, такі рогалики можна готувати з мармеладом, шоколадом або з будь-якою іншою начинкою на ваш смак.

Ніяких складнощів в приготуванні цієї випічки немає. Потрібно тільки дотримувати послідовність в процесі замісу тіста.

Готові рогалики рясно посипають цукровою пудрою. Подають рогалики до чаю або кави.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 450 грамів
  • Сметана 20% 250 грамів
  • Масло вершкове 200 грамів
  • Повидло 250 грамів
  • Цукор-пісок 5 столових ложок
  • Розпушувач тіста 1 чайна ложка
  • Пудра цукрова 3 столові ложки

Приготування:

  1. У мисці з’єднати розм’якшене вершкове масло, сметану і цукор.
  2. Суміш добре перемішати.
  3. Всипати просіяне борошно з розпушувачем.
  4. Замісити тісто, загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 40-50 хвилин.
  5. Розділити тісто на 4 частини й працювати з кожною частиною окремо. Розкачати грудку тіста в корж товщиною 3-4 мм і розрізати її на 8 секторів.
  6. Сектора змастити тонким шаром повидла і, починаючи з широкої сторони, скрутити в рогалики.
  7. Викласти рогалики на деко, покрите папером для випічки, змащений маслом.
  8. Замість паперу я використовую тефлоновий антипригарний килимок, який нічим не змащують.
  9. Деко з рогаликами поставити в духовку, розігріту до температури 200 °C, і випікати вироби протягом 40 хвилин.
  10. Час випікання дано умовно і залежить від особливостей вашої духовки.
  11. Рогалики остудити й посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріг Мрія з яблуками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close