Рогалики з начинкою з цукру і кориці

Інгредієнти:
- Борошно 265 грамів
- Масло вершкове (маргарин) 85 грамів
- Цукор 3 столові ложки
- Сметана 3 столові ложки
- Цукор з корицею 2 столові ложки
- Яйця 1 штука
- Цукор ванільний 1 чайна ложка
Приготування:
- До м’якого вершкового масла додати ванільний і звичайний цукор, влити сметану.
- Продукти збити.
- Вбити сире куряче яйце, перемішати.
- Ввести муку порціями.
- Замісити тісто.
- Розкачати коло, нарізати трикутники.
- Викласти корицю з цукром, згорнути рогалики.
- Викласти на деко.
- Лист заздалегідь застелити пергаментом.
- Пекти при температурі 200 градусів. Повинна вийти золотава скоринка.
Порада
Вироби посипати цукром або пудрою і остудити.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Яблучно-горіховий пиріг