Випічка і ДесертиСолодка випічка

Рогалики з джемом без маргарину і масла

Інгредієнти:

  • Борошно 285 грамів
  • Сметана 5 столових ложок
  • Цукор-пісок 55 грамів
  • Яйця 1 штука
  • Пекарський порошок 2 чайні ложки
  • Мед 1 чайна ложка
  • Джем

Приготування:

  1. Сметану змішати з яйцем, дрібним цукром, натуральним медом, сіллю. Перемішати продукти можна за допомогою звичайного віночка або міксером.
  2. Всипати суміш борошна з розпушувачем, замісити тісто.
  3. Сформувати заготівлі у вигляді невеликих трикутників, згорнути рогалики.
  4. Начинка – будь-яка, зручно використовувати густий джем.
  5. Викласти порції на деко.
  6. За бажанням посипати меленою корицею, температура випікання – 180 градусів.

Порада

Для приготування рогаликів можна використовувати тростинний цукор.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріг з ягодами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close