Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Пиріжки з яловичиною та яйцем в духовці

Ситна начинка, рум’яна кірочка, пиріжки тануть у роті!

Інгредієнти:

  • Борошно 700 грамів
  • Яловичина відварна 500 грамів
  • Молоко 300 мілілітрів
  • Масло вершкове 100 грамів
  • Бульйон м’ясний 80 мілілітрів
  • Цукор 50 грамів
  • Рис 30 грамів
  • Яйця 7 штук
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Дріжджі швидкої дії 10 грамів
  • Сіль 10 грамів
  • Часник 2 зубчики
  • Перець чорний мелений
  • Соняшникова олія

Приготування:

  1. Молоко прогріти, розвести в ньому цукор, швидкої дії дріжджі, сіль, борошно. Має вийти напіврідке тісто.
  2. Накрити масу тканиною, поставити в тепло на годину.
  3. В отриману опару додати розтоплене вершкове масло, яйця, залишки борошна.
  4. Швидко, протягом 15 хвилин, замісити тісто. Поставити його в тепло.
  5. Відварити яйця і дрібно покришити.
  6. Відварити рис до м’якості.
  7. Подрібнити цибулю, обсмажити в олії до прозорості.
  8. Додати нарізану яловичину, сіль, рис, мелений перець, смажити сім хвилин.
  9. Влити м’ясний бульйон, покласти пропущений через прес часник.
  10. Додати яйця, перемішати й остудити.
  11. Тісто розділити на шматочки, розкачати, залишити на десять хвилин для вистоювання.
  12. Розкласти начинку, скріпити краї.
  13. Час випікання – 25 хвилин, температура – 200 градусів.

Порада

Перед подачею гарячі пиріжки можна змастити вершковим маслом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пісочне тісто

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close