Випічка і ДесертиСолодка випічка

Пиріжки з сирно-вишневою начинкою

Давайте приготуємо солодкі пиріжки з сирно-вишневою начинкою. Пиріжки виходять дуже смачні і ароматні. Приготуйте і не пошкодуєте.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно пшеничне 500 грамів
  • Олія соняшникова 70 мілілітрів
  • Молоко 300 мілілітрів
  • Яйце куряче 1 штука
  • Цукор 2 столові ложки
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Ванілін за смаком
  • Дріжджі 7 грамів

Начинка:

  • Вишня 300 грамів
  • Цукор за смаком
  • Крохмаль кукурудзяний 3 столові ложки
  • Сир 200 грамів

Приготування:

  1. В чашу хлібопічки додаємо молоко, яйце, соняшникову олію, цукор, сіль і ванілін.
  2. Додаємо борошно і дріжджі.
  3. Чашу ставимо в хлібопіч і вибираємо програму тісто.
  4. До вишні додаємо цукор і проварюємо до розчинення цукру.
  5. Крохмаль розводимо вишневим соком. Добре перемішуємо.
  6. До вишні з цукром додаємо розведений крохмаль.
  7. Проварюємо до загустіння і даємо охолонути.
  8. Трохи розімніть тісто.
  9. Ділимо на 12 рівних частин і скочуємо кульку з кожного шматочка. Розкачуємо в кружечок.
  10. Викладаємо сир, а зверху вишню. Формуємо довгий пиріжок. Трохи придавлюємо. Звертаємо навпіл і скріплюємо кінці.
  11. Даємо підійти 20 хвилин і робимо надрізи з двох сторін.
  12. Змащуємо жовтком. Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин. Наші пиріжки готові.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Паска на заварному тісті

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close