Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Пиріжки з листкового тіста з рисом і яйцем в духовці

Ніжна, повітряна випічка, хороша як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Інгредієнти:

  • Борошно 300 грамів
  • Масло вершкове 250 грамів
  • Рис 200 грамів
  • Вода 100 мілілітрів
  • Яйця 4 штуки
  • Цибуля зелена 30 грамів
  • Сіль 5 грамів
  • Соняшникова олія

Приготування:

  1. Охолоджене вершкове масло настругати ножем, з’єднати з борошном.
  2. В отриману крихту додати сіль і крижану воду.
  3. Швидко замісити тісто, загорнути в харчову плівку, прибрати на годину в холодильник.
  4. Масу дуже тонко розкачати на дошці, покласти трохи масла, згорнути конвертом, ще раз розкачати, процедуру повторити.
  5. Заготівлю ще раз розкачати й прибрати в холод на 20 хвилин.
  6. Процес повторити два рази.
  7. Для приготування начинки відварити рис, остудити.
  8. Відварити й порубати яйця, зелену цибулю нарізати кільцями.
  9. Все перемішати й посолити.
  10. Листкове тісто тонко розкачати, розрізати квадратами.
  11. Сире яйце збовтати й змастити ним квадрати.
  12. В середину покласти начинку, сформувати конвертики.
  13. Викласти вироби на деко, змастити яйцем, пекти протягом 25 хвилин при температурі 200 градусів.
  14. Повинна вийти рум’яна кірочка.

Порада

При подачі пиріжки можна прикрасити гілочками зелені.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Булочки зі шпинатом і сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close