Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Пиріжки з грибами й рисом

Для цієї страви знадобляться будь-які гриби: сушені, свіжі або мариновані. Ароматна домашня випічка для ваших друзів або сім’ї.

Інгредієнти:

  • Борошно 650 грамів
  • Вода 250 мілілітрів
  • Рис 150 грамів
  • Печериці мариновані 150 грамів
  • Маргарин 100 грамів
  • Яйця 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Цукор 20 грамів
  • Дріжджі 10 грамів
  • Сіль
  • Соняшникова олія

Приготування:

  1. Пекарські дріжджі розмішати в підігрітій воді, всипати сіль і цукор.
  2. Додати м’який маргарин, просіяне борошно, збите яйце.
  3. Замісити тісто і прибрати його на годину в тепло.
  4. Відварити й остудити рис.
  5. Ріпчасту цибулю нарізати, обсмажити в олії, перемішати з рисом.
  6. Гриби дрібно нарізати, додати в рис.
  7. Вбити сире яйце для зв’язування, перемішати.
  8. Сформувати пиріжки й обсмажити з двох боків на олії до рум’яної скоринки.

Порада

Пиріжки – ідеальне доповнення до чаю, фруктового соку, курячого бульйону.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріжки з начинкою з курки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close