Пиріжки з грибами й рисом

Для цієї страви знадобляться будь-які гриби: сушені, свіжі або мариновані. Ароматна домашня випічка для ваших друзів або сім’ї.
Інгредієнти:
- Борошно 650 грамів
- Вода 250 мілілітрів
- Рис 150 грамів
- Печериці мариновані 150 грамів
- Маргарин 100 грамів
- Яйця 2 штуки
- Цибуля ріпчаста 2 штуки
- Цукор 20 грамів
- Дріжджі 10 грамів
- Сіль
- Соняшникова олія
Приготування:
- Пекарські дріжджі розмішати в підігрітій воді, всипати сіль і цукор.
- Додати м’який маргарин, просіяне борошно, збите яйце.
- Замісити тісто і прибрати його на годину в тепло.
- Відварити й остудити рис.
- Ріпчасту цибулю нарізати, обсмажити в олії, перемішати з рисом.
- Гриби дрібно нарізати, додати в рис.
- Вбити сире яйце для зв’язування, перемішати.
- Сформувати пиріжки й обсмажити з двох боків на олії до рум’яної скоринки.
Порада
Пиріжки – ідеальне доповнення до чаю, фруктового соку, курячого бульйону.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріжки з начинкою з курки