Випічка і ДесертиСолодка випічка

Пиріг з гарбуза з манкою і корицею

Ще одне корисне застосування корисного овоча. В гарбузову масу можна додати родзинки й цукати, ягоди, шматочки сухофруктів.

Інгредієнти:

  • Гарбуз 400 грамів
  • Манна крупа 80 грамів
  • Яйця 4 штуки
  • Цедра апельсинова 1 чайна ложка
  • Кориця

Приготування:

  1. Гарбуз нарізати шматочками, залити водою і варити під кришкою до м’якості.
  2. Подрібнити овоч блендером до стану пюре.
  3. Поставити на тихий вогонь.
  4. Вбити сирі курячі яйця по одному, помішувати.
  5. Окремо обсмажити манну крупу на сковороді без олії, вона повинна придбати кремовий відтінок, всипати в основну суміш.
  6. Варити п’ять хвилин.
  7. Додати апельсинову цедру і корицю. Маса повинна загуснути.
  8. Вилити суміш в присипану пшеничним борошном або меленими сухарями форму, пекти в духовій шафі при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин, до готовності.
  9. Пиріг остудити, вийняти з форми.

Порада

При подачі верх можна змастити натуральним йогуртом, прикрасити нарізаними ягодами полуниці.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Дріжджові рогалики з сирною начинкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close