Випічка і ДесертиСолодка випічка

Пісний чайний пряник з джемом

Інгредієнти:

  • Чай чорний міцний 1 стакан
  • Цукор ½ склянки
  • Варення ½ склянки
  • Борошно 200 грамів
  • Кориця 5 грамів
  • Соняшникова олія 60 мілілітрів
  • Розпушувач 1 чайна ложка
  • Ванілін 1 пакетик
  • Горіхи подрібнені (смажені) за смаком

Для прошарку:

  • Джем (варення) за смаком

Приготування:

  1. Налити в миску рослинну олію, покласти варення, всипати цукор пісок, ванілін з пакета і сіль.
  2. Інгредієнти перемішати, влити густий чай. Збити суміш до однорідного стану.
  3. Змішати борошно з розпушувачем, просіяти.
  4. Всипати суміш частинами в тісто, додати шматочки обсмажених горіхів. Перемішати так, щоб вони рівномірно розподілилися.
  5. Форму для випікання застелити пергаментом, викласти тісто. Випікати 40 хвилин, температура – 180 градусів.
  6. Готовність випічки перевірити зубочисткою або дерев’яною шпажкою. Пряник вийняти, остудити, розділити на два коржі, промазати джемом.

Порада

Верх можна посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Рогалики з джемом без маргарину і масла

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close