Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Пісні цибульні коржі на газованій воді

Пісні цибульні коржі на мінеральній воді здивують вас простотою приготування і приголомшливим смаком. Рецепт таких коржів гідний і святкового столу, не дивлячись на те, що тісто зовсім пісне. Дріжджове тісто на воді виходить еластичним і податливим, працювати з ним – одне задоволення. Впевнена, що такі коржі стануть частим гостем на ваших столах!

Інгредієнти:

  • Вода газована 180 мілілітрів
  • Борошно 350 грамів + для роботи з тістом
  • Цукор 1 столова ложка
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Дріжджі сухі 1 чайна ложка
  • Олія ​​3 столові ложки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука

Для посипання коржів:

  • Кунжут 2 столові ложки

Приготування:

  1. Перед тим як приготувати цибульні коржі на газованій воді, готуємо необхідні інгредієнти.
  2. Подрібнюємо цибулю блендером або натираємо на дрібній тертці.
  3. Готуємо дріжджове тісто на воді: до просіяного борошна додаємо дріжджі, цукор, сіль, подрібнену цибулю, олію (2 столові ложки) і теплу, але не гарячу газовану воду.
  4. Замішуємо тісто спочатку ложкою. Потім стіл посипаємо борошном і продовжуємо вимішувати тісто руками.
  5. Накриваємо тісто для коржів мискою і залишаємо його “відпочити” на 30 хвилин.
  6. Руки змащуємо олією, поділяємо тісто на 4 частини й округляємо. Кожну частину розгортаємо в коржик.
  7. Розміщуємо цибульні коржі на пергамент, змащений олією, накриваємо рушником і даємо постояти 20 хвилин.
  8. Кожен коржик змащуємо олією з водою (1 столова ложка води + 1 столова ложка рослинної олії), проколюємо коржі виделкою і за бажанням присипаємо кунжутом.
  9. Відправляємо пісні цибульні коржі в духовку. Випікаємо при температурі 190 градусів 30-35 хвилин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Хліб заливний

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close