Випічка і ДесертиПечиво

Печиво з цільнозернового борошна з яблуками

Корисне, швидке в приготуванні печиво для всієї родини!
З молоком або чаєм.

Інгредієнти:

  • Курячі яйця 1 штука
  • Вершкове масло 60 грамів
  • Цукор 80 грамів
  • Сіль за смаком
  • Пшеничне цільнозернове борошно 300 грамів
  • Яблука 3 штуки
  • Кориця 5 грамів
  • Мед 10 грамів
  • Розпушувач 8 грамів

Приготування:

  1. Збиваємо віночком 1 куряче яйце з дрібкою солі, коли трохи спіниться додаємо цукор. Збиваємо. Тремо на крупній тертці вершкове масло в яєчно-цукрову суміш. Перемішуємо все.
  2. Яблука очищаємо, тремо на крупній тертці й додаємо в суміш. Всипаємо корицю + ложку меду, перемішуємо.
  3. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем. Виходить густе м’яке тісто яке можна вимісити в кулю. Даємо йому трохи постояти (хвилин 15).
  4. Вистелюють жаровню пергаментом і руками формуємо невеликі приплюснуті кульки в діаметрі близько 5 см. При необхідності змочуємо руки водою. Ставимо в духовку на 200 градусів. Через 10 хвилин знижуємо температуру до 180 і випікаємо ще 15 хвилин.
  5. Готове печиво посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крекери «Грем»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close