ІталійськаВипічка і ДесертиКухні світуПечиво

Печиво «Шоколадне Амарето»

Амарето, як і будь-яке італійське печиво, відрізняється дивовижним і делікатним смаком. Сама назва вже говорить за себе, печиво випікається на основі меленого мигдалю без використання борошна. А щоб витончений мигдальний смак урізноманітнити яскравими шоколадними нотками, додайте в тісто какао-порошок. Прикрасьте шоколадні Амарето мигдальними голочками й великим цукром, спечіть в духовці й насолоджуйтеся їх чарівним смаком і ароматом.

Інгредієнти:

  • Мигдальної пасти 200 грамів
  • Цукру 1 стакан
  • Какао-порошку 1/3 стакана
  • Дрібної солі 1/8 чайної ложки
  • Білок 2 великих яєць
  • Ванільного екстракту 0,5 чайної ложки
  • Мигдальних голочок 1 стакан, для прикраси
  • Крупного білого цукру 1/4 стакана, для прикраси

Приготування:

  1. Встановіть решітки в верхній і нижній третині духовки. Розігрійте духовку до 190 ° С. Застеліть два дека пергаментним папером.
  2. Розламайте мигдальну пасту на дрібні шматочки й покладіть її в чашу кухонного комбайна разом з цукром, какао-порошком і сіллю. Подрібніть до однорідної маси. Додайте яєчні білки й ваніль і перемішайте до отримання однорідного тіста, приблизно 30 секунд.
  3. Невеликою ложкою для морозива або столовою ложкою викладіть тісто на деко по 1 столовій ложці за раз на відстані 5 см одне від одного. Покрийте кожне печиво декількома шматочками мигдалю і посипте великим цукром.
  4. Випікайте, поки печиво не підніметься і злегка не потріскається, але все ще буде м’яким в центрі, 13-14 хвилин; поміняйте листи місцями в середині випікання. Повністю остудіть печиво на деках. Зберігайте в герметичному контейнері.

Тримайте ще цікавий рецепт: Печиво “Шоколадні половинки”

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close