ІталійськаВипічка і ДесертиДесертиКухні світу

Парфе з шоколадного крем-сиру

Цей елегантний десерт в італійському стилі поєднує в собі яскраві смаки шоколадного сирного крему, свіжої малини й мигдалевого печива Амарето. Для приготування крему сир маскарпоне змішується з цукром і розтопленим гірким шоколадом. При подачі всі інгредієнти викладаються шарами, що чергуються в прозорі келихи, щоб було їх чітко видно. На його приготування піде кілька хвилин, а ваші гості будуть вражені таким частуванням, наповненим різними смаками й текстурами ніжного сирного крему, хрусткого печива і соковитої малини.

Приготування:

Розтопити в мікрохвильовій печі 40 грамів дрібно посіченого гіркого шоколаду; дайте охолонути.
Змішайте з 1,5 стакана сиру маскарпоне й 1/3 стакана цукру.
Викладіть в келих шарами, чергуючи з малиною і розламаним на шматочки печивом Амарето.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Грецький йогурт з печеними ананасами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close