Випічка і ДесертиДесерти

Молочно-ванільний мус з бананом

Мус можна зробити двоколірним або викласти суміші вузькими смужками, що чергуються. Щоб шари були видні, краще взяти прозорий посуд для десерту.

Інгредієнти:

  • Сир вершковий 200 грамів
  • Банани 2 штуки
  • Молоко ¾ склянки
  • Какао-порошок 1 столова ложка
  • Ванілін за смаком

Приготування:

  1. Збити за допомогою блендера сир, какао-порошок і свіжий банан.
  2. Окремо збити за допомогою цього ж приладу сир, банан і ванілін з пакетика.
  3. У креманки викласти обидві суміші шарами, чергуючи колір, знизу повинна бути біла маса, зверху – чорна.
  4. В середину покласти трохи білої й «намалювати» візерунок зубочисткою.

Порада

Десерт можна розкласти в келихи, прикрасити край кружечком банана, скропити його лимонним соком, щоб не почорнів.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Галета з полуничним чізкейком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close