Інші солодощіВипічка і ДесертиДесерти

Молочно-кавове желе

Молочно-кавове желе — дуже красивий і оригінальний десерт для любителів кави. Контрастне поєднання кавового і молочного шарів виглядає дуже ефектно, тому такий десерт цілком можна подати гостям як альтернативу торту. Ну а технологія приготування такого десерту дуже проста, так що можна сміливо приступати до готування!

Інгредієнти:

  • Молоко 500 мілілітрів
  • Кава розчинна 4 чайні ложки
  • Цукор 150 грамів
  • Желатин 30 грамів

Приготування:

  1. Желатин залити 200 мілілітрами холодної кип’яченої води й залишити набухати.
  2. Приготувати каву. Розчинну каву залити 500 мілілітрами води, додати 80 грамів цукру.
  3. В гарячу каву додати половину желатину і перемішати до повного розчинення.
  4. Молоко закип’ятити, додати 70 грамів цукру і зняти з вогню.
  5. У гаряче молоко додати, желатин, що залишився і перемішати до повного розчинення.
  6. У склянки або креманки налити каву з желатином шаром приблизно 1-2 см.
  7. Поставити в холодильник до повного застигання. У мене кавовий шар застиг приблизно за 40 хвилин.
  8. На застиглий кавовий шар налити молоко з желатином також шаром 1-2 см і знову відправити в холодильник для застигання.
  9. Таким чином заповнити склянки до верху, даючи застигнути кожному шару.
  10. Молочно-кавове желе готово!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирно-молочне желе з хурмою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close