Випічка і ДесертиДесерти

Млинці з сиром маскарпоне і свіжими ягодами

Отже. Що у нас є? Маскарпоне з супермаркету, малиновий соус Hand Made і свіжі ягоди для прикраси. Що ще треба, щоб побалувати своїх близьких і себе коханого незвичайним десертом. Зовсім небагато, підняти свою попу і відправитися на кухню творити!

І перш ніж шановний читачу відправиться в надра кухонних полиць гриміти каструлею для тіста для млинців, займу ще хвилин вашого дорогоцінного часу, щоб дати вам одну пораду. Ви можете приготувати млинці з сиром маскарпоне, а довести їх до готовності, тобто обсмажити й прогріти їх в духовці, вже потім, безпосередньо перед подачею на стіл. Тим самим, сховається головний секрет начинки, і ваших гостей чекатиме справжнісінький смаковий сюрприз!

Час: 40 хвилин
Складність: середня
Порцій: 10-12

Інгредієнти:

Залежно від розміру млинчиків і обсягу їх начинки, вам буде потрібно:

Для тіста:

  • 3 великих курячих яйця
  • Молока 1 стакан
  • Борошна 1 склянка
  • Білого цукру 1 столова ложка
  • Солі 1/2 чайної ложки
  • Соняшникової олії 2 столові ложки
  • Холодної води 1/4 склянки
  • Ванільний екстракт – за бажанням і смаку

Для начинки:

  • Сиру Рікотта 250 грамів
  • Півсклянки вершкового сиру, бажано маскарпоне
  • Щіпка цедри лимона
  • Дрібка солі
  • Цукрової пудри 2 чайні ложки
  • 1 куряче яйце
  • Листочок м’яти і ягоди для прикраси

Приготування:

  1. Звичайно ж, в рецепті млинців з сиром маскарпоне чільна роль відведена начинці. Тому ви можете приготувати будь-які тонкі млинці або скористатися одним з рецептів, які ми з вами вже готували. Не будемо витрачати час і приступимо до приготування начинки. Складіть в відповідну миску Рікотту і маскарпоне, всипте цукрову пудру і сіль. Цедру лимона і яйце і розмішайте вінчиком в однорідну масу. У результаті повинна вийти така собі досить густа кашка.
  2. Починайте згортати млинець. Один з тих, які ви заздалегідь напекли й охолодили до кімнатної температури. Як говорив вище, на цьому етапі можна пригальмувати й прибрати млинці в холодильник чекати своєї години або приходу гостей.
  3. Обсмажте млинці на сильно розігрітій сковорідці по парі хвилин з кожного боку до золотистої скоринки. Потім викладіть в відповідну посудину і відправте на 15-20 хвилин тепер уже в розігріту до 200 ° С духовку.
  4. Ці млинці з малиновим соусом, прикрашені лісовими ягодами, цукровою пудрою і листком м’яти… Бездоганні в похмурий день під келих прохолодного шампанського! 🙂

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close