Випічка і ДесертиДесертиЦукерки

Марципан з арахісу

Рецепт класичного марципана передбачає використання мигдалю, але це не означає, що любителі арахісу позбавлені можливості вносити в десерт зміни. Тим більше що своїм смаком результат кулінарного експерименту заміну повністю виправдовує. Готуються такі марципани досить просто.

Автор рецепта – Marcela Valladolid – знаменитий шеф-кухар, телеведуча, кулінарний письменник

Час: 20 хвилин
Складність: легко
Порцій: 10

Інгредієнти:

  • Смаженого арахісу 2 стакани
  • Цукрової пудри 1 стакан
  • Арахісової пасти 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Використовуючи кухонний комбайн, перемеліть арахіс до утворення великих шматочків. Додайте цукрову пудру й арахісову пасту. Змішуйте 2 хвилини, при необхідності зіскрібаючи масу зі стінок, щоб получився компактний комок тіста.
  2. Вийміть арахісову суміш для марципанів з кухонного комбайна. Використовуючи качалку, розкачайте тісто до товщини 2 см. Круглими формами для печива діаметром 5 см виріжте марципани. Обережно викладіть їх на деко, застелене вощеним або пергаментним папером. Тісто можна зліпити в комок і знову розкачати, щоб доробити інші марципани.
  3. Подавайте відразу ж або загорніть у пергаментний папір і зберігайте в холодильнику.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Французький десерт з фісташками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close