Випічка і ДесертиМорозиво і сорбети

Малиновий сорбет з кислого молока

Легкий, не нудотний і одночасно пікантний сорбет ідеальний в якості літнього десерту, який сподобається всій родині. Яскравий малиновий колір і смак вже гарні самі по собі, але при бажанні в ласощі можна додати трохи вина, а для прикраси вибрати рожевий перець горошком. Не виключено, що це стане одним з найкращих десертів, приготованих за допомогою вашої морожениці.

Інгредієнти:

  • Малини 6 стаканів (від 2 до 2,5 літри)
  • 100% -го виноградного або яблучного соку 1/4 стакана
  • Дрібного цукру 1 стакан
  • Кислого молока 1,5 стакана
  • Жирних вершків 1/4 стакана
  • Сіль і свіжомеленого чорного перецю

Приготування:

  1. Зробіть пюре з малини з соком і цукром в кухонному комбайні до однорідності. Отриману масу процідіть через сито в миску, щоб позбутися від насіння.
  2. Вмішайте кисле молоко, вершки і дрібку солі, після чого накрийте і поставте в холодильник приблизно на 1 годину.
  3. Помістіть суміш у мороженицю і заморозьте, виконуючи вказівки виробника. Потім перекладіть масу в контейнер, який щільно закривається. Заморозьте до затвердіння (не менше 2 годин).
  4. Подавайте сорбет, посипавши перцем.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close