Випічка і ДесертиСолодка випічка

Маковий пиріг

Швидкий і нескладний пиріг до чаю. Любителям макової випічки присвячується!

Інгредієнти:

  • Чорнослив 80 грамів
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Цукор 100 грамів
  • Масло вершкове 50 грамів
  • Борошно пшеничне 80 грамів
  • Сода (під ніж) 2 чайні ложки
  • Мак (мелений) 250 грамів
  • Сметана 200 грамів

Приготування:

  1. Чорнослив нарізати на довільні шматочки. Яйця збити з цукром, не перестаючи збивати, додати розтоплене масло.
  2. В окремій мисці змішати борошно, соду і мак. У яєчну суміш по черзі, по одній столовій ложці, додаємо борошняну суміш і сметану. Перемішувати лопаткою. Додати нарізаний чорнослив. Перемішати.
  3. Тісто викладаємо у змащену маслом форму для випічки. Розрівняти лопаткою.
  4. Випікати в розігрітій духовці при 170 градусах 40 хвилин.
  5. В окремій мисці змішати 80 грамів цукрової пудри й сік з половинки лимона.
    Нанести на остиглий пиріг.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Мексиканські пончики Чурос

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close