Випічка і ДесертиКекси та Мафіни

Мафіни з виноградом

Мафіни з виноградом – блюдо, яке завжди виручить, коли хочеться домашньої випічки, тому що вони готуються без будь-яких складнощів.

Краще вибрати виноград без кісточок, тоді його можна покласти в тісто цілим, не розрізаючи на половинки. Для начинки можна використовувати різні ягоди й шматочки фруктів. І приготувати асорті для домашнього чаювання.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове 50 грамів
  • Цукор пісок 75 грамів
  • Сметана 100 грамів
  • Яйце 1 штука
  • Борошно пшеничне 150 грамів
  • Розпушувач 1 чайна ложка
  • Виноград 1 гілочка

Приготування:

  1. Яйця збити з цукром піском за допомогою віночка.
  2. Додати сметану і розтоплене вершкове масло.
  3. Засипати борошно і розпушувач. Замісити тісто.
  4. Викласти тісто у спеціальні паперові вкладки для кексів.
  5. Виноград вимити, обсушити, порізати навпіл і прибрати кісточки. Потім втиснути в кожен мафін.
  6. Виноград без кісточок можна й не розрізати навпіл.
  7. Випікати мафіни 25 хвилин в духовці при температурі 200 ºС. Можна подавати відразу або остудити.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирний кекс з грушами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close