Випічка і ДесертиКекси та Мафіни

Мафіни з чорницею

Прекрасний легкий спосіб порадувати своїх близьких! Таку ласу випічку можна подавати до столу на сніданок з кавою або до чаю.

Крім цього, чорниця дуже корисна. І навіть у випічці вона не втрачає своїх цінних якостей.

Наш рецепт чорничних мафінів дуже простий. Всього за півгодини за даним рецептом мафіни з чорницею виходять дуже смачними, м’якими й ніжними. При цьому можна використовувати як свіжу чорницю, так і випікати із замороженою чорницею.

Інгредієнти:

  • Яйця 2 штуки
  • Молоко 100 мілілітрів
  • Цукор 100 грамів
  • Масло вершкове 100 грамів
  • Борошно пшеничне 300 грамів
  • Розпушувач тіста 1 чайна ложка
  • Крохмаль картопляний 1 столова ложка
  • Чорниця 150 грамів

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром на максимальній швидкості міксера протягом 4-5 хвилин. Не вимикаючи міксер, вводимо розтоплене масло. Потім додаємо молоко і продовжуємо збивати.
  2. Борошно з’єднуємо з розпушувачем і розмішуємо. Знижуємо швидкість міксера до мінімальної й вводимо борошно. Даємо їй повністю розмішатись – тісто для мафінів готове.
  3. Чорницю з’єднуємо з крохмалем, вводимо в готове тісто і трохи розмішуємо.
  4. Форми для мафінів застилає паперовими капсулами й наповнюємо тістом на ¾. Випікаємо в духовці розігрітій до 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
  5. Даємо чорничним мафінам трохи охолонути й прикрашаємо вершковим кремом або просто посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close