Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Листкові булочки з цибулею

М’які й рум’яні листкові булочки з цибулею — це пікантне поєднання смаків і ароматів. Хрустке листкове тісто, ароматна червона цибуля й італійські трави вигідно відтіняються солодкуватими медовими нотками. А ще ці чудові булочки готуються дуже швидко і просто!

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста червона 150-200 грамів
  • Тісто листкове 500 грамів
  • Масло вершкове 40 грамів
  • Мед рідкий 20 грамів
  • Борошно (для роботи з тістом) близько 1 столової ложки
  • Трави італійські сушені за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Готуємо необхідні продукти. Листкове тісто розморожуємо.
  2. Духовку включаємо для розігрівання до 200 градусів.
  3. Цибулю очищаємо і нарізаємо кільцями (шайбами) товщиною 0,5 см.
  4. З тіста склянкою вирізаємо кружечки. Діаметр кружечків тіста повинен бути трохи більше діаметру кілець цибулі.
  5. Кружечки тіста викладаємо на застелене пергаментом деко.
  6. Зверху на тісто викладаємо кружальця цибулі.
  7. Цибулю солимо і посипаємо італійськими травами.
  8. На цибулю викладаємо по невеликому шматочку вершкового масла.
  9. Булочки ставимо в розігріту духовку і випікаємо близько 15 хвилин.
  10. Як тільки булочки стануть пишними й почнуть підрум’янюватися, виймаємо деко з духовки. Гарячі булочки по обідку злегка змащуємо рідким медом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріжки з квашеною капустою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close