Випічка і ДесертиДесертиКреми і суфле

Лимонний курд від Джеймса Олівера

Курд – це десерт, який має кремову консистенцію. Його можна їсти самостійно або використовувати в якості крему для торта або наповнювача кошичків. Рецепт лимонного курда дозволяє господаркам швидко приготувати це дивно смачне і просте блюдо. До того ж для цього використовуються інгредієнти, які є в холодильнику майже в кожному будинку.

Інгредієнти:

  • Яйця 4 штуки
  • Цукор 1 стакан
  • Лимон 4 штуки
  • Вершкове масло 0,5 склянки

Приготування:

  1. Необхідно вичавити лимонний сік і зняти цедру. Вони поміщаються в каструльку, і до них додаються інші інгредієнти крім яєць. Масу необхідно прогрівати до повного розчинення цукру.
  2. Яйця збиваються, після чого їх необхідно вилити в каструльку з підготовленою сумішшю. Потрібно постійно помішувати, щоб яйця не згорнулися. Варити крем слід на дуже маленькому вогні, поки маса не загусне. Після цього десерт знімається з вогню.
  3. Рекомендується відразу ж розлити його по невеликих банках (250-300 мілілітрів). Готову суміш можна зберігати в холодильнику, але не більше двох тижнів. Якщо терміни зберігання добігають кінця, можна спекти коржі. Цей крем зробить будь-який торт ще смачніше.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close