Випічка і ДесертиПечиво

Лимонно-кокосове печиво з глазур’ю

Інгредієнти:

  • Цукрова пудра 125 грамів
  • Вершкове масло (розм’якшене) 125 грамів
  • Терта цедра одного лимона
  • Яйце 2 штуки
  • Борошно пшеничне 185 грамів
  • Кокосова стружка 75 грамів

Для глазурі:

  • Цукрова пудра 270 грамів
  • Лимонний сік 65 мілілітрів
  • Терта цедра одного лимона
  • Вершкове масло 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 °C. Підготуйте лист, застелений папером для запікання.
  2. Для бісквітів змішайте цукрову пудру, цедру лимона і вершкове масло і збийте міксером. По одному додайте яйця, кожен раз збиваючи. Додайте просіяне борошно і кокосову стружку і знову добре збийте суміш.
  3. Столовою ложкою викладіть тісто на деко, застелене папером, залишаючи проміжок 4-5 см між бісквітами. Випікайте протягом 15 хвилин до золотистого кольору, вийміть печиво з духовки й дайте охолонути протягом десяти хвилин.
  4. Тим часом приготуйте глазур. З’єднайте в мисці цукрову пудру, сік і цедру лимона, додайте вершкове масло і все добре перемішайте. Розігрійте суміш в мікрохвильовій печі протягом однієї хвилини й знову перемішайте до однорідного стану. Надішліть глазур в холодильник на 10-15 хвилин.
  5. Бісквіти викладіть на блюдо і добре змастіть глазур’ю, посипте зверху кокосовою стружкою і цедрою лимона.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Кукурудзяне печиво з сухофруктами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті
1 thought on “Лимонно-кокосове печиво з глазур’ю”
  1. Приготування дуже легке, а виглядає апетитно, я впевнений, що смак неповторний, потому хочу попросити дружину приготуватю цю вкусняшку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close