Випічка і ДесертиКреми і суфле

Лимонна глазур

Немає часу на крем? Готуй глазур простим рецептом!
Лимонна глазур стане відмінним виходом, коли випічка готова, а ось часу на крем або інші прикраси немає. Все, що потрібно, – це змішати кілька простих інгредієнтів. Її не потрібно навіть нагрівати! Головне – пам’ятати правило: подібну глазур потрібно використовувати відразу після приготування.

Інгредієнти:

  • Лимонний сік 30 мілілітрів
  • Вода 30 мілілітрів
  • Цукрова пудра 285 грамів
  • Харчовий барвник за смаком

Приготування:

  1. З’єднуємо лимонний сік і теплу воду. Просіваємо цукрову пудру.
    Виливаємо суміш в цукрову пудру, додаємо барвник і все добре перемішуємо до однорідної консистенції. Використовуємо глазур відразу ж.

Вдалих кулінарних експериментів!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close