Випічка і ДесертиКреми і суфле

Вершковий крем для капкейків

Коли я раніше бачив в магазинах капкейки, мені завжди здавалося що в них настільки жирний крем, що просто жах. Я дуже не люблю масляний крем, такий як робили раніше, брали шматок масла, цукор і робили крем, фу.

Днями я вирішив спробувати приготувати капкейки, вивчивши інтернет, зрозумів що є цікавий варіант приготування крему. В його основі лежить вершковий сир, той самий що використовують в ролах “Філадельфія”. На подив крем вийшов чудовим! Трохи погравшись з пропорціями я прийшов до ідеальної консистенції для себе.

У приготуванні цього крему є кілька обов’язкових умов, всі продукти повинні бути добре охолоджені, так само холодними повинні бути віночки міксера і миска, в якій будемо збивати вершки.

Інгредієнти:

  • Вершки 35% 90 мілілітрів
  • Вершковий сир (Філадельфія) 400 грамів
  • Цукрова пудра 100 грамів

Приготування:

  1. І так, в металеву і холодну миску (я зазвичай на 10 хвилин кладу її в морозилку), наливаємо охолоджені вершки. Важливо брати вершки великої жирності, від 35%. Не менше. Збиваємо до отримання густої консистенції.
  2. Додаємо холодний сир, викладаємо з пачки столовою ложкою, щоб легше було міксеру. Далі відразу висипаємо цукрову пудру, і починаємо збивати, поки не змішаємо всі інгредієнти.
  3. Крем повинен вийти густий і не розтікатися, після чого його можна підфарбувати різними барвниками й прибрати в холодильник, щоб він гарненько застиг і ним було зручно прикрашати ваші капкейки або інші кулінарні шедеври!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close