Випічка і ДесертиПечиво

Крекери з цибулею

Крекери з цибулею — це солоне хрустке печиво зі смаком і ароматом смаженої цибулі. Таке печиво можна їсти як з першою стравою, так і з чаєм, а також використовувати його для приготування салатів або просто як закуску. Готувати їх не складно. Спочатку підготуємо лук. Нарізаємо його маленькими кубиками.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 160 грамів
  • Масло вершкове 65 грамів
  • Молоко 4 столові ложки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Харчова сіль 0.5 чайної ложки
  • Розпушувач тіста 0.5 чайної ложки
  • Соняшникова олія 1 столова ложка

Приготування:

  1. Спочатку підготуємо цибулю. Нарізаємо її маленькими кубиками.
  2. Смажимо кубики цибулі в соняшниковій олії до тих пір, поки вони не стануть світло — золотистими. Знімаємо сковороду з вогню і залишаємо цибулю повністю охолонути.
  3. Приготуємо тісто. У миску просіваємо борошно, додаємо в нього соду, сіль і розпушувач тіста. Замість простої харчової солі можна додати Адигейську сіль. Кладемо в борошно холодне вершкове масло, попередньо порізавши його кубиками. Руками перетираємо масло з борошном, поки не вийде крихта.
  4. Перекладаємо в борошняну крихту остиглу цибулю і вливаємо холодне молоко. Перемішуємо інгредієнти.
  5. Тісто вийде м’яким і не буде липнути до рук.
  6. Тонко розгортаємо тісто і розрізаємо його на квадрати. За бажанням, за допомогою склянки або формочок для печива можна вирізати з тіста будь-які фігурки.
  7. Перекладаємо шматочки тіста на деко, застелене папером або килимком для випічки на невеликій відстані один від одного.
  8. Прогріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо крекери максимум 6 хвилин. Даємо готовим крекери повністю охолонути й подаємо до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Американське вівсяне печиво

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close