Випічка і ДесертиДесерти

Класичний чізкейк

Приготувати справжній класичний чізкейк вдома не складе труднощів, а я в свою чергу зі своїми порадами допоможу Вам зробити це краще ніж в кав’ярні.

Одним з найбільш приголомшливих десертів всіх часів на планеті я вважаю чізкейк. Коли шматочок чізкейку буквально тане ще під натиском вилочки, а потім в роті розкривається його ніжна сирна текстура, настільки оксамитова, одночасно пухка і в’язка, що зупинитися можна тільки, коли з’їв всі порції з вітрини кондитерської.

Інгредієнти:

  • Вершковий сир 500 грамів
  • Яйце 3 штуки
  • Цукор 2 склянки
  • Вершкове масло 100 грамів
  • Сметана 1 стакан
  • Ванілін 1 щіпка
  • Пісочне печиво 350 грамів

Приготування:

  1. У блендері подрібніть крекери в крихту, додайте в чашу вершкове масло і стакан цукру. Перемішайте і зберіть тісто в кулю.
  2. Тісто розподіліть по дну і краях форми.
  3. В окремій місткості міксером збийте вершковий сир до повітряного стану. Потім всипте 1 стакан цукру, вбийте яйця, додайте ванілін і сметану. Ретельно збийте крем.
  4. Вершковий крем викладіть на основу з печива.
  5. Готуйте чізкейк 30-45 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
  6. Остудіть ніжний чізкейк, відправте в холодильник на 3 години й подавайте до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сім дуже легких десертів з полуниці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close