Випічка і ДесертиСолодка випічка

Класичні рогалики на сметані з варенням

Інгредієнти:

  • Борошно 530 грамів
  • Варення 1 стакан
  • Сметана 235 мілілітрів
  • Масло вершкове 1 упаковка
  • Розпушувач 12 грамів

Приготування:

  1. Вершкове масло кімнатної температури з’єднати з охолодженою сметаною, інгредієнти перемішати за допомогою міксера.
  2. Просіяти разом з розпушувачем борошно, з’єднати з масою, перемішувати протягом трьох хвилин.
  3. Скачати тісто в кулю, загорнути в харчову плівку, покласти на годину в холодильник.
  4. Розділити тісто на шість рівних частин.
  5. Розкачати кожну в круг, залишити на десять хвилин, потім розрізати на трикутники від центру.
  6. На широку сторону покласти трохи улюбленого густого варення, тісто згорнути в рогалик.
  7. Посипати цукром піском або пудрою.
  8. Покласти на деко, заздалегідь застелений пергаментом.
  9. Час випікання – від десяти до п’ятнадцяти хвилин, температура – 180 градусів.

Порада

Можна не обсипати рогалики цукром до випікання, а зробити це потім.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Медовий бісквіт

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close