Випічка і ДесертиКухні світуНесолодка випічкаФранцузька

Кіш з шинкою, помідорами й сиром

Головне, за що всі так люблять французький пиріг кіш – це ніжна вершкова начинка. Її, як правило, готують з сиру, вершків і яєць і доповнюють різними видами м’яса, риби або овочів. Приготуйте один з найпростіших, але дуже смачних варіантів кіша з начинкою зі швейцарського сиру, бекону і свіжих помідорів. Таке смакове поєднання робить його ідеальним для ситного сніданку. А щоб сніданок швидше було готувати, скористайтеся магазинним тістом. Викладіть на нього начинку і запечіть в духовці.

Інгредієнти:

  • Тіста для рогаликів 1 упаковка
  • Тертого швейцарського сиру 1 стакан
  • Копченої шинки 3/4 стакана, нарізаної кубиками
  • Помідорів 0,5 стакана, нарізаних кубиками
  • 3 яйця, злегка збитих
  • Вершків 1 стакан, будь-якої жирності

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 175 °C.
  2. Викладіть тісто у форму для пирога діаметром 22 см, щоб сформувати корж. Посипте 0,5 стакана сиру, а зверху – шинкою і помідорами. У мисці середнього розміру змішайте яйця і вершки. Посоліть і поперчіть. Перелийте в основу пирога і посипте зверху сиром, що залишився.
  3. Випікайте протягом 40 хвилин або поки начинка не застигне.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пиріжки з грибами й рисом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close