Випічка і ДесертиПечиво

Кавове печиво

Відмінний рецепт печива, яке відмінно поєднується з такими напоями, як чай або кава і яке, без сумніву, порадує кожного своїм смаком і ароматом. Рецепт приготування чудового кавового печива вкрай простий і не забере багато сил, зате здивує приголомшливим результатом. Інгредієнти, які входять до складу печива, є у кожної господині, тому практично кожен день можна радувати себе і своїх близьких відмінним десертом.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове 120 грамів
  • Цукор 75 грамів
  • Кава розчинна 1 чайна ложка
  • Какао-порошок 25 грамів
  • Борошно пшеничне 150 грамів

Приготування:

  1. Для початку потрібно взяти досить розм’якшене масло, яке заздалегідь варто дістати з холодильника, після цього додати до нього цукор і перетерти до отримання майже однорідної маси.
  2. Після цього необхідно додати каву і ретельно перемішати.
  3. Те ж саме робимо після додавання какао.
  4. Вводимо борошно в отриману масу і знову перемішуємо. Тісто в результаті виходить досить розсипчастим.
  5. Далі потрібно сформувати з тіста одну велику кулю, накрити плівкою і прибрати його в холодильник на 1 годину.
  6. Коли тісто буде готове, формуємо з нього печиво у вигляді кульок, які потрібно злегка придавити, і розкладаємо на деко, попередньо накритий пергаментом. Випікати наше печиво потрібно приблизно 20 хвилин в духовці при 180 градусах.
  7. Після того, як печиво буде повністю готове, йому потрібно дати охолонути.
  8. Перед безпосередньою подачею до столу печиво можна злегка присипати припасеною заздалегідь цукровою пудрою, що додасть нашому чудовому десерту закінченість.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Лимонне печиво

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close