Випічка і ДесертиНесолодка випічка

Картопляний рулет з куркою, грибами і сиром

Чудовий рулет з ніжного картопляного тіста з начинкою з курячого філе, грибів, обсмажених з цибулею і часником, і вершкового сиру. Це дуже смачно, обов’язково приготуйте!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Картопля 350 грамів (3 штуки середнього розміру)
  • Борошно пшеничне 250 грамів
  • Яйце 1 штука
  • Сіль 1 щіпка

Для начинки:

  • Філе куряче 550 грамів
  • Печериці 450 грамів
  • Сир вершковий 190 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Часник 1 зубчик
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 1 щіпка

Для змазування рулету:

  • Яйце 1 штука

Приготування:

  1. Підготувати необхідні інгредієнти. Муки може знадобитися менше (250 грамів борошна — це трохи більше, ніж 1,5 склянки об’ємом 250 мл).
  2. У процесі приготування також буде потрібна харчова плівка, щоб згорнути рулет, і пергаментний папір для випічки.
  3. Куряче філе залити холодною водою, довести до кипіння на середньому вогні, зняти піну. Варити 40-50 хвилин на невеликому вогні. Вийняти філе з бульйону й остудити.
  4. Картоплю добре вимити й відварити до готовності (близько 30 хвилин на невеликому вогні). Воду з каструлі злити, картоплю остудити й очистити.
  5. Печериці нарізати тонкими пластинами.
  6. Цибулю і часник очистити. Цибулю нарізати дрібними кубиками, а часник натерти на дрібній тертці.
  7. Цибулю і часник викласти на сковороду, розігріту з рослинною олією. Обсмажити на середньому вогні протягом 1 хвилини, помішуючи.
  8. Гриби викласти на сковороду до обсмаженої цибулі й часнику, перемішати.
  9. Печериці обсмажити на невеликому вогні, помішуючи, до випаровування рідини й готовності грибів, приблизно 10-15 хвилин.
  10. Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
  11. З’єднати в мисці гриби, філе і сир, поперчити й при необхідності посолити. Ретельно перемішати.
  12. Включити духовку для розігрівання до 180 градусів.
  13. Картоплю натерти на крупній тертці.
  14. Додати до картоплі яйце, борошно і сіль.
  15. Замісити трохи липке тісто і викласти на харчову плівку.
  16. Накрити картопляне тісто плівкою і розкачати в пласт приблизно 30х20 см.
  17. Зняти верхній шар плівки з тіста. Викласти на тісто начинку.
  18. Картопляне тісто з начинкою скачати в рулет за допомогою плівки.
  19. Деко вистелити пергаментом. Рулет викласти на деко.
  20. Яйце збити виделкою. Змастити рулет збитим яйцем і відправити в розігріту духовку. Випікати приблизно 40-45 хвилин до рум’яної скоринки (орієнтуйтеся на свою духовку).
  21. Картопляний рулет з куркою, грибами й сиром готовий.
  22. Розрізати рулет на порційні шматочки й подати в теплому вигляді.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Відкриті пиріжки з фаршем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close