Випічка і ДесертиПечиво

Хрустке кукурудзяне печиво з родзинками й шоколадом

Інгредієнти:

  • Вершкове масло (розм’якшене) 125 грамів
  • Цукрова пудра 150 грамів
  • Ванілін на кінчику ножа
  • Борошно пшеничне 165 грамів
  • Молоко 2 столові ложки
  • Ізюм 55 грамів
  • Тертий шоколад 55 грамів
  • Кукурудзяні пластівці 1,5 стакана + Жменю для посипання

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 °C. Підготуйте лист, застелений папером для запікання.
  2. Змішайте вершкове масло, ванілін і цукрову пудру і збивайте на максимальній швидкості до однорідної кремової консистенції. Додайте борошно і молоко і ще раз добре збийте.
  3. Додайте кукурудзяні пластівці, родзинки й тертий шоколад. Вимішайте тісто за допомогою дерев’яної лопатки.
  4. Столовою ложкою викладіть печиво на деко на відстані 4-5 см і посипте кукурудзяними пластівцями. Випікайте в духовці до золотистого відтінку. Вийміть печиво з духовки й дайте охолонути протягом десяти хвилин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крекери з цибулею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close