Випічка і ДесертиДесерти

Груші з горіхами, шоколадом і журавлиною

Груші з начинкою, запечені в листковому тісті, — незвичайний і шалено смачний десерт, який нікого не залишить байдужим. Соковиті груші, оригінальна начинка з горіхів, шоколаду і журавлини й ніжне хрустке тісто — все в цій страві ідеально. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • Груші 6 штук
  • Тісто листкове бездріжджове 275-300 грамів
  • Горіхи волоські 30 грамів
  • Шоколад 30 грамів
  • Журавлина сушена 20 грамів

Приготування:

  1. Готуємо всі необхідні продукти.
  2. У процесі приготування також знадобиться пергаментний папір.
  3. Приготуємо начинку. Для цього дрібно рубаємо горіхи, шоколад і сушену журавлину.
  4. Перемішуємо.
  5. Груші очищаємо від шкірки й видаляємо серцевину.
  6. Заповнюємо груші начинкою.
  7. Включаємо духовку для попереднього розігрівання до 200 градусів.
  8. Тісто розгортаємо і ділимо на 6 квадратів.
  9. На кожну частину тіста кладемо грушу начинкою вниз. З’єднуємо тісто в місці кріплення плодоніжки груші.
  10. Краї тіста, що стирчать загортаємо по колу.
  11. Деко вистилаємо пергаментним папером. Укладаємо груші на деко і відправляємо в духовку на 25 хвилин. Якщо у вашій духовці є режим конвекції, його можна включити за 5-10 хвилин до закінчення приготування.
  12. Груші з шоколадно-горіховою начинкою, запечені в листковому тісті, готові.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Галети з рікотою й інжиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 оцінок, середнє: 4,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close