Інші солодощіВипічка і Десерти

Глазур для пасок на желатині без яєць

На Великдень особливо актуальним є питання про те, якою глазур’ю покрити готові паски. Хочу поділитися з вами рецептом глазурі без яєць на основі желатину і цукрового сиропу. Завдяки желатину вона не засихає і не обсипається.

Головне, дотримуватися вказаної кількості інгредієнтів, інакше при збиванні глазур може не вийти! Щоб приготувати таку глазур можна використовувати агар-агар, а цукор можна взяти як звичайний, так і коричневий.

Інгредієнти:

  • Желатин 7 грамів
  • Вода 120 мілілітрів
  • Цукор 1 стакан
  • Лимонний сік 3 грами

Приготування:

  1. Желатин викладіть в миску, влийте 2 столові ложки води. Залиште желатин для набухання.
  2. Всипте в ківш або миску цукор, влийте решту води.
  3. Видавіть кілька крапель лимонного соку.
  4. У мікрохвильовці або на печі нагрійте масу, щоб цукор повністю розчинився.
  5. Додайте желатин.
  6. Збийте міксером цукровий сироп протягом 3-5 хвилин.
  7. Коли сироп придбає густу консистенцію і змінить колір, глазур готова!
    Тепер можете сміливо прикрашати готовою глазур’ю ваші пасочки!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Малиновий соус

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close