Випічка і ДесертиКреми і суфле

Глазур

Ця ніжна білкова глазур називається семихвилинна, оскільки саме стільки часу йде на її збивання. Попри свою повітряну текстуру, глазур досить податлива, щоб видавлювати її на торти й капкейки за допомогою кондитерського мішка. Але майте на увазі, що вона швидко застигає, і використовувати її потрібно відразу. Так що заздалегідь спечіть і остудіть бісквіти, щоб покрити їх свіжою глазур’ю. А ще вона стане чудовою легкою начинкою для кексів або тістечок Твінкіз.

Час: 10 хвилин

Інгредієнти:

  • Цукру-піску 3/4 стакана
  • Кукурудзяної патоки 1 столова ложка
  • Води 3 столові ложки
  • Білок 3-х великих яєць
  • Солі 1/8 чайної ложки
  • Ванільного екстракту 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. У металевій чаші стаціонарного міксера, встановленої над каструлею з киплячою водою повільно (чаша не повинна торкатися води), змішайте цукор, патоку, воду, білки й сіль. Готуйте на водяній бані на помірному вогні, часто помішуючи, 3 – 4 хвилини, поки цукор повністю не розчиниться.
  2. Потім встановіть миску під міксером з насадками віночками. Збийте суміш на високій швидкості до утворення блискучих, густих піків, приблизно, 7 хвилин (Хоча, по правді кажучи, зазвичай це займає менше часу. Якщо сумніваєтеся, порівняйте свій крем з тим, що на зображенні, у вас повинен вийти такий же).
  3. Вмішайте ваніль. Відразу ж використовуйте глазур для покриття торта або капкейків, які краще вжити протягом декількох годин. Вихід: 4 стакани.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Кондитерська мастика

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close