Інші солодощіВипічка і Десерти

Енергетичні батончики з сухофруктами і горіхами

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці 3 стакани
  • Мигдаль 1 чашка
  • Кеш’ю 1 чашка
  • Соняшникове або гарбузове насіння 1/2 чашки
  • Кокосова стружка 1/4 чашки
  • Кунжут 3 столові ложки
  • Сушена вишня 3 столові ложки
  • Фініки без кісточок 500 грамів
  • Кленовий сироп або мед 1/2 стакана
  • Арахісове масло без цукру або паста тахіні 1 стакан

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 160 °C.
  2. На деко, застелене пекарським папером, викласти мигдаль, вівсяні пластівці, кеш’ю, насіння, кокосову стружку і кунжут. Запікати 8-10 хвилин.
  3. Викласти суміш у миску, злегка остудити, додати сушену вишню і перемішати.
  4. У блендері подрібнити фініки.
  5. Додати до фініків тахіні (арахісове масло), мед (кленовий сироп) і змішати блендером до однорідності. Додати обсмажену суміш горіхів, вівсяних пластівців і насіння і ще раз змішати блендером до однорідної консистенції.
  6. Викласти суміш у форму для запікання, застелену харчовою плівкою або фольгою, розрівняти й відправити в холодильник на чотири години.
  7. Охолоджену суміш розрізати на невеликі прямокутники й подавати.

Інгредієнти можна змінювати на свій смак: замість мигдалю і кеш’ю використовувати будь-які інші горіхи, додати насіння Чіа або льону, а вишню замінити чорносливом або курагою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Оладки з малиновим “секретом”

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close