Дріжджові рогалики з сирною начинкою

Інгредієнти:
- Мука 1.4 кілограми
- Сметана 1 склянка
- Вода 280 мілілітрів
- Цукор 85 грамів
- Маргарин 75 грамів
- Яйця 2 штуки
- Дріжджі сухі (активні) 1 упаковка
Для начинки:
- Сир
- Яйця
- Цукор
- Ванілін
Приготування:
- Підігріти воду, всипати сухі дріжджі, розмішати, додати цукор і трохи солі.
- Через десять або п’ятнадцять хвилин вбити сирі курячі яйця, додати сметану, перемішати інгредієнти за допомогою віночка.
- Всипати борошно, тісто поставити на годину в тепло.
- Для приготування начинки змішати сир, яйця, цукор і ванілін.
- З тіста, що підійшло сформувати трикутники, викласти начинку, скрутити.
- Змастити вироби збитим яйцем.
- Пекти протягом 25 хвилин при температурі 190 градусів.
Порада
Рогалики можна зробити не тільки солодкими, але і м’ясними, овочевими.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Маковий пиріг