Випічка і ДесертиПечиво

Домашнє бісквітне печиво

Готуємо домашнє бісквітне печиво.

Для виготовлення такої випічки потрібно взяти зовсім небагато інгредієнтів, причому таких, які завжди знайдуться в будь-якому будинку.

Оскільки тісто бісквітне, об’ємне, то і печива виходить досить багато.

Печеться таке печиво дуже швидко, а, значить, приготувати його можна навіть до ранкової кави або чаю. Ваші домашні будуть від нього в захваті!

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне в/с 0,5 стакана
  • Цукор-пісок 0,5 стакана
  • Яйця курячі 3 штуки
  • Цукор ванільний 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Відокремити білки від жовтків. Жовтки не використовуються.
  2. Збити білки в піну, а потім, продовжуючи збивання, порціями додавати цукор-пісок і ванільний цукор.
  3. Повинна вийти щільна біла маса.
  4. До білків частинами додавати борошно.
  5. Дуже обережно вимішати тісто до отримання однорідної маси.
  6. Деко змастити олією й охолодити.
  7. В кондитерський мішок з насадкою викласти тісто і відсадити його на деко у вигляді невеликих печенюшок.
  8. Поставити деко в духовку, розігріту до температури 180-200 ºС, і випікати печиво до легкого рум’янцю. На це піде близько 10-15 хвилин.
  9. Остудити печиво і подати до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Печиво «Шоколадне Амарето»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close