АмериканськаВипічка і ДесертиКухні світуЧізкейки

Чізкейки з лимонною меренгою

Цей десерт у вигляді капкейків поєднує в собі два традиційних американських десерти: чізкейк і лимонний пиріг з меренгою, що робить його удвічі смачніше. Як і будь-який десерт такого типу ці чізкейки з меренгою готуються в три етапи. Спочатку випікаєте корж з подрібненого печива. Потім випікаєте сирну начинку на коржі. І в кінці покриваєте начинку меренгою і ставите на декілька хвилин в духовку. Чізкейки, приготовані в порційних формах, мають величезну перевагу перед великим чізкейком: вам не доведеться їх довго випікати й ніч чекати, поки вони застигнуть в холодильнику. Всього пара годин і ви будете насолоджуватися вишуканим десертом.

Інгредієнти:

Корж:

  • Подрібненого пишного печива 1,5 стакана
  • Цукру 1,5 столової ложки
  • Вершкового масла 1/4 стакана

Чізкейк:

  • 2 x 225 грамів упаковки вершкового крем-сиру кімнатної температури
  • Цукру 2/3 стакана
  • Кукурудзяного крохмалю 2 столові ложки
  • Дрібно натертої цедри лимона 1 столова ложка
  • Свіжовичавленого лимонного соку 2 столові ложки
  • Ванільного екстракту 2 чайні ложки
  • 2 великих яйця кімнатної температури

Лимонна меренга:

  • Білок 2 великих яєць
  • Лимонного соку 1/4 чайної ложки
  • Цукру 3 столові ложки
  • Кукурудзяного крохмалю 1,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 ° C і викладіть паперові формочки в металеві форми на 48 міні-маффінів.
  2. Щоб приготувати корж, змішайте всі інгредієнти до однорідної розсипчастої маси. Викладіть на дно формочок і притисніть. Випікайте 8 хвилин, потім остудіть.
  3. Зменште температуру духовки до 160 ° C.
  4. Збийте вершковий крем-сир до однорідної маси, потім поступово додайте цукор, зіскрібаючи масу зі стінок миски. Вмішайте кукурудзяний крохмаль, лимонну цедру, лимонний сік і ваніль. Додайте по одному яйцю, добре перемішуючи й зіскрібаючи зі стінок миски після кожного додавання.
  5. Викладіть ложкою або видавити з кондитерського мішка сирну начинку на остиглі коржі й випікайте приблизно 18 хвилин, щоб чізкейк все ще трохи тремтів при легкому струшуванні форми. Остудіть чізкейки до кімнатної температури.
  6. Шар меренги можна викладати тільки після того, як чизкейки охолонуть. Або поставте їх на ніч в холодильник, а потім завершіть складання десерту.
  7. Розігрійте духовку до 180 ° C.
  8. Лимонна меренга: збийте міксером яєчні білки з лимонним соком до появи піни. Збиваючи, поступово всипте цукор і продовжуйте збивати на швидкості на рівень нижче максимальної до появи міцних піків (пік меренги стоїть вертикально на піднятому віночку). Вмішайте кукурудзяний крохмаль.
  9. Викладіть меренгу в кондитерський мішок з великою простою або зірчастою насадкою і відсадити поверх кожного чізкейку. Випікайте приблизно 6 хвилин, щоб меренга злегка підрум’янилась. Перед подачею поставте чізкейки в холодильник мінімум на 1 годину або подавайте на наступний день.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Німецький шоколадний чізкейк

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close