Випічка і ДесертиЦукерки

Бразильські трюфелі

Неймовірно смачні бразильські трюфелі, їх ще називають цукерки «Брігадейро» – один з класичних різновидів трюфелів, які з’явились завдяки бразильському політику, бригадиру повітряних військ, Едуарду Гомесу. Як і у будь-якої популярної страви, існує безліч варіацій, але основними інгредієнтами цих цукерок є згущене молоко, какао, вершкове масло і шоколадне обсипання.

Інгредієнти:

  • Згущеного молока з цукром 400 грамів
  • Вершкового масла 2 столові ложки (30 грамів) плюс ще для змазування рук
  • Какао-порошку 2 столові ложки
  • Ванільного екстракту 1/2 чайної ложки
  • Дрібної солі 1/8 чайної ложки
  • Шоколад дрібними гранулами для обвалювання
  • Різнокольорове кондитерське посипання для обвалювання

Приготування:

  1. У маленькому сотейнику змішайте згущене молоко, вершкове масло, какао-порошок, ванільний екстракт і сіль.
  2. Поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння, постійно помішуючи дерев’яною ложкою. Зменшіть вогонь до помірно слабкого і продовжуйте помішувати протягом приблизно 8 хвилин, поки суміш не загусне, при перемішуванні стежте, щоб суміш не приставала до дна.
  3. Зніміть з вогню і перекладіть суміш у миску. Накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник до повного охолодження на 2 години.
  4. Злегка змастіть руки вершковим маслом. Використовуючи столову ложку або маленький кулінарний совок, зачерпніть трохи трюфельної маси й руками скачайте маленьку кульку, розмір якої дозволяє покласти її в рот.
  5. Обваляйте трюфель в одній з посипок і викладіть на тарілку. Виконайте те ж саме з шоколадною масою, що залишилась. Зберігайте трюфелі в холодильнику до 1 тижня.

Смачного!

Ось рецепт ще одних смачненьких цікерок п’яна вишня в шоколаді

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close