Випічка і ДесертиСолодка випічка

Бісквітний рулет з повидлом за 15 хвилин

Я не знаю людини, яка б відмовилася від шматочка бісквітного рулету — ніжного, м’якого, з прошарком ароматного яблучного повидла. Тим більше, якщо готувати його всього 15 хвилин.

Бісквіт для рулету випікається дуже швидко. Готуємо заздалегідь всі необхідні продукти, прогріваємо духовку і змащуємо форму.

Бісквітні рулети з тонкого тіста зроблять десертний стіл ошатним і викличуть у всіх присутніх справжнє захоплення.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 65 грамів
  • Цукор 65 грамів
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Ванілін 1 грам
  • Розпушувач 2 чайні ложки
  • Сіль 1 щіпка
  • Повидло яблучне 200 грамів
  • Цукрова пудра 2 столові ложки

Приготування:

  1. Застеляємо деко фольгою або пекарським папером. Можна скористатися силіконовою формою, злегка змастивши її олією.
  2. У глибоку миску просіваємо пшеничне борошно і додаємо цукор.
  3. Далі в миску відправляємо розпушувач, ванілін і щіпку солі.
  4. Всі сухі інгредієнти добре перемішуємо.
  5. У чашу розбиваємо яйця.
  6. За допомогою міксера на високих оборотах збиваємо їх.
  7. З’єднуємо збиті яйця і сухі продукти.
  8. Перемішуємо все до однорідності. Сильно збивати не потрібно.
  9. Виливаємо тісто в форму, акуратно розрівнюємо лопаткою.
  10. Відправляємо форму в попередньо розігріту духовку до 200 °C на 6-7 хвилин.
  11. Далі дістаємо готовий корж з духовки, швидко намазуємо його повидлом і звертаємо в рулет, по ходу відокремлюючи фольгу.
  12. Рулет укладаємо швом вниз і злегка придавлюємо.
  13. Посипаємо цукровою пудрою.
  14. Для зручності я розрізаю рулет на дві частини. Всього за вагою виходить 0,5 кг смачної домашньої випічки.
    Бісквітний рулет з яблучним повидлом готовий!

Рулет виходить дуже смачним, м’яким. Така випічка дуже виручає, коли несподівано на порозі гості.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Дріжджовий яблучний пиріг

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close