АмериканськаВипічка і ДесертиДесертиКухні світуЦукерки

Батончики «Марс» обсмажені у фритюрі

Любителі шоколадних батончиків і обсмаженого у фритюрі фастфуду можуть об’єднати дві свої пристрасті. Яким би дивним не здавалося це поєднання – воно працює. Вважається, що страва виникла в середині 90-х років в Шотландії. Цей рецепт породив багато собі подібних, в яких популярні в різних країнах шоколадні батончики обсмажуються у фритюрі. Солона скоринка перебиває солодкість «Марса», що тільки допомагає його смаку розкритися по-новому. Перед обжаркою батончики бажано заморозити.

Автор рецепта – Закусочна “Scottish Fish & Chip Stands”

Час: 1 година
Складність: легко
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • Просіяного борошна 1 стакан
  • Солі 1 чайна ложка
  • Холодної води 3/4 стакана
  • Пекарського порошку 1/4 чайної ложки
  • 4 батончики «Марс»
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. Змішайте борошно, сіль і воду до однорідності, накрийте кришкою і дайте постояти при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Вмішайте в рідке тісто пекарський порошок. Помістіть кондитерський жир або влийте рослинну олію у фритюрницю, вставте термометр і почніть нагрівання, виставивши високу температуру.
  2. Занурте батончики в тісто (кляр), дайте лишньому стекти. Обсмажуйте у фритюрі при 190 ° С до золотистої скоринки. Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Морозиво у фритюрі із зерновим паніруванням

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close