Випічка і ДесертиЦукерки

Батончики гранола

Вівсяні пластівці, насіння соняшнику, нарізаний мигдаль і зародки пшениці в батончиках гранола від Альтона Брауна зарядять вас енергією вранці. Для рецепта потрібно трохи меду, вершкового масла і коричневого цукру, щоб інгредієнти трималися разом. У герметичному контейнері батончики можна зберігати в коморі 2-3 тижні.

Інгредієнти:

  • Вівсяних пластівців 230 грамів
  • Насіння соняшнику 40 грамів
  • Мигдалю, нарізати скибочками 90 грамів
  • Зародків пшениці 40 грамів
  • Меду 170 грамів
  • Коричневого цукру 50 грамів
  • Вершкового масла 25 грамів, плюс для змащування
  • Екстракту ванілі 2 чайні ложки
  • Солі 1/2 чайної ложки
  • Сухофруктів: кураги, сушеної вишні або чорниці 190 грамів

Приготування:

  1. Змастіть маслом скляну форму для випічки (22 х 22 см) і відставте.
  2. Розігрійте духовку до 180 ° С. На деку з бортами розподіліть вівсяні пластівці, насіння, мигдаль і зародки пшениці. Помістіть в духовку і підрум’янюємо 15 хвилин, періодично перемішуючи.
  3. Тим часом в середньому сотейнику з’єднайте мед, коричневий цукор, вершкове масло, ваніль і сіль, поставте на середній вогонь. Готуйте, поки цукор повністю не розчиниться. Коли вівсяна суміш буде готова, вийміть її з духовки й знизьте температуру до 150 ° С. Відразу ж додайте вівсяну суміш до рідкої маси, додайте сухофрукти й все перемішайте.
  4. Викладіть суміш в підготовлену форму і притисніть, рівномірно розподіляючи. Поставте в духовку запікатися на 25 хвилин. Дістаньте з духовки й дайте повністю охолонути. Розріжте гранола на квадрати й зберігайте в герметичному контейнері не більше як тиждень.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт Сорбет з ожиною в апельсинових чашечках

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close